Datum

jun 25 2024
Verlopen!

Tijd

8:00 pm - 9:30 pm

Werken met boosheid – Webinar Zijnsoriëntatie

Interactieve online verdiepingsavond over het werken met boosheid en weerstand vanuit Zijnsoriëntatie gezien, gegeven door Michaël Steinau. 

– Let op, gewijzigde tijd: deze Webinar start om 20:00 uur tot uiterlijk 21:30 uur. Maar mocht je niet op dit moment kunnen, kan je ook de opnames terugkijken. Hiervoor ook even aanmelden. – 

Elke emotie of verstoring biedt ons de kans er vaardig mee te leren omgaan, zodat we de wijsheid die erin ligt kunnen ontsluiten en de energie ervan kunnen dragen. Dit geldt ook voor boosheid, afweer en aversie, die zich vanuit jouw natuurlijke ontspanning vanzelf ontvouwen tot helderheid, vitaliteit, creativiteit en presentie. 

Als we boos zijn of weerstand voelen, voelen we ons om te beginnen bedreigd, die dreiging willen we afweren. Boosheid is een vorm van verzet tegen ‘hoe het is’. Binnen Zijn & Worden werken we ermee zonder het te willen transformeren of eraan te sleutelen. Doorzien vanuit een hogere optiek is de kunst; dat vraagt wel wat van ons.

Michaël zal tijdens deze interactieve avond deze visie en werkwijze uitleggen en verdiepen. De Webinar begint met een korte meditatie. Jouw inbreng is bevorderlijk: door middel van het delen van jouw bevindingen en het stellen van vragen kun je ervaren hoe we met emoties en verstoringen werken in het aanbod van Zijn & Worden, zoals bijvoorbeeld in de Jaartraining Zijnsgeoriënteerd werken met emoties.

Zo onderzoeken we samen met jou, door middel van dialoog, uitleg en oefeningen, deze mogelijkheid om te ontwaken en ontwikkelen. Deze Webinar is voor iedereen die geïnteresseerd is in het ontdekken en leven van zijn ware essentie: inherente vrijheid, heelheid, goedheid en liefde. Juist in onze ‘vervormde’ expressies zoals boosheid.

Schuif je aan? Wees welkom!

Datum: dinsdagavond 25 juni 
Tijdstip: 20:00 – 21:30 uur (let op: gewijzigde tijd) 
Locatie: online
Kosten: op donatie (geheel vrijwillig)

Aanmelden:

Aanmeldformulier

Aanmelden kan uiterlijk tot 25 juni om 19:30 uur. Als je je later aanmeldt, lukt het waarschijnlijk niet om live mee te doen, maar kan je wel de opname achteraf ontvangen.
Na aanmelding ontvang je informatie over hoe je via Zoom kunt deelnemen. Kun je er niet bij zijn, maar wil je de avond achteraf terugkijken? Ook dan graag aanmelden via het formulier.

Graag tot dan!!

Team Zijn & Worden

 

Zijnsoriëntatie
Het startpunt van Zijnsoriëntatie is dat jouw natuurlijke, non-duale Zijnsaard om te beginnen al vrij is, Verlicht, al aanwezig en ongeschonden: pure Liefde. Hoe je jezelf ook aantreft, wat er ook verschijnt in jou. Als je dit herkent en daarin rust is er een vanzelfsprekend geluk, rust en welbevinden dat nergens van afhankelijk is. Zijn is onze basis, is Liefde. Van daaruit kan jouw inherente wijsheid, compassie en levensenergie tot uiting komen. Daarmee doe je jezelf een plezier maar zal ook uitstralen naar je leven, je naasten en je omgeving. Ontdek dat je al vrij bent!

Jaartraining 
In September start er weer een Jaartraining Zijnsgeoriënteerd Werken met emoties. In tien workshopdagen in 2024 en 2025 werk je vanuit de Zijnsgeoriënteerde visie van non-duale Goedheid, waarin je om leert te gaan met gewoontepatronen die verstorende emoties veroorzaken zoals schrik, boosheid, angst, hechting en verdriet. Meer informatie, artikelen en video’s over het werken met emoties zie je hier: www.zijnenworden.nl/werken-met-emoties

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *